Aktiesummering, Augusti 2019

Fortsatt läsning av detta inlägg sker på egen ekonomisk RISK! ? 

V31: Nå jo!  V32: Jepp! V33: Fortfarande soligt! V34: Ojojoj!  V35: Snålade med att köpa och sälja lika mycket som jag gjorde och.. får ta som regel att ibland får man nöja sig med 100kr säljvinst en dag och inte vänta till nästa dag i hopp om högre säljvinst, för då måste du få in minst ”200kr” för och ta igen gårdagens säljvinst och så vidare..   

”Den som leker, får leken tåla”  

Säljvinst, Augusti

Vecka 31 (2 dagar)60 SEK
Vecka 321166 SEK
Vecka 33 175 SEK
Vecka 34750 SEK
Vecka 35420 SEK

Totala säljvinsten för Augusti: 2571 kr, eller utav 22 svenska börsvardagar så cirka 116/Aktievardag. 

Aktier jag handlat, Augusti

NEL (NEL) : Köpt & sålt och lyckats pressa ner mitt GAV i aktien. Annars fler och fler nyheter att tyngre fordon än enbart till ”bilar”, kan va största inkomstkällan för denna nya ”Bensin/Disel” av Hydroenergi! medan de mindre kommer gå troligen mest på Batteri så som det nu ser ut… ?

Advanced Micro Devices Inc (AMD) : Trumpens Trumpade hjälper väl inte, men de bör bli ett bra år 2019 för AMD, till slutet av året. Apples nya PRO datorer har deras GPU, TV-spel hårdvara som SONY, Microsoft och tror Nintendo.. också.. men två förstnämnda kommer ha AMD GPU i deras kommande nya hårdvara. Samt deras CPU verkar även bli bättre än det konkurrenten INTEL har i produktion, eller liknande…! ? 

Snap INC (SNAP) :  Så hur många av dina vänner använder SNAPP!? ?

Smart Energy (SMAR) : .. känns ibland som att.. ”nå fuffens”, men de ångar på och en ny NE på gång, var det på 0,128SEK och stamaktien är på stadiga 0,135-0,145SEK ungefär… denna bör som jag tror… va på 0,150SEK i alla fall, från det tidigare stadiga 0,20SEK. Om allt går som enligt planerna bör den va där kring 0,25-0,30SEK… om inte så … ??

ÅAC Microtec (AAC) :  Haft bra med ordrar, dock haft sämre med att hitta tekniker.. vi får hoppas att de som beställt får sina ordrar i tid! och att ingen av dom gör nå avbeställningar så att säga. Annars en.. bra ”guldgruva” för den kommande troliga rymd-industrin…. ?

SolTech Energy Sweden (SOLT) : Denna bör vara en ”sol-klar” investering!!!… men som med alla andra investeringar, inget är mer säkert att man skall dö en dag!! ? Men denna ser ut och va en bra investering. Dess cirka 15SEK/aktie bör va minst på 20SEK och som bör värde.. tycker jag 30SEK… men som med allt annat, man kan önska vad som helst när man önskar något! ??

Zenergy (ZenZip) :  Börjat åter tappa gnistan på denna, men om jag får innehav ”billigt” nog, så gå in med någon 1000kr.. ”tror” jag ? fortfarande en bra verksamhet, men som med allt annat, att hitta kunderna är A och O ?

Fingerprint (Fing_B) : .. blankarna sägs va tillbaks på aktien.. gäller att styra rätt i stormarna! 

Proligt Diagnostics (PRLD MTF): Lite här och lite där…känns väldigt.. väldigt tyst.. från dom… på mycket länge…. ? 

Starbreeze B (STARB) :  .. Spel är spel.. svår tid.. alla spel skall som va gratis och köp inuti spelen.. så man får se hur STARB och andra bolag ändrar sina tidigare affärsidéer så att säga.

Precisionsmetall Group (PREMET) : Denna aktie är något som ”KK” känns det som, dock i liv vad jag förstår, men men… Bibeln prata ju om nå återuppståndelse dagen!! så vem vet! ?

Nexstim (NXTMS): Medicin aktie.. svåra att förutspå… dock fler affärer och kommande från… Asien tror jag det var på PM, det sista jag kan komma ihåg…så hoppas att det blir fler sådana affärer… ?

Börja skriva eller tryck på ”/” för att välja ett blockStycke

Swedbank A (SWEDEA) : …  

Hennes & Mauritz B (HM B) : …
Auriant Mining (AUR) : …
ICA-gruppen (ICA)  : …
Avanza ZERO (#FOND)  : …
Anoto Group (ANOT) : …
Avanza Bank Holdings (AZA) : …
AstraZeneca (AZN) : …
Twitter (TWTR) : …
SpectraCure (SPEC) : …
Boliden (BOL): 
Gaming Corps (GCOR) : .Mer pausat med aktie..
Delta Minerals B (DEMI-B) : En aktie i dvala.

Sammanfattning

Augusti månad blir annars en rapporteringsmånad = svängigt!! så kommer ha en bra bortförklaring ifall det blir en dålig månad! dock! hoppas jag på en bra månad !! V.35: .. och slutet av månaden… nå alla vill vi ha mer men ändå nöjd! ☺️

Detta är då min ”tröst-bild” om att ekonomin iår haft en uppgång på 18% ☺️ Hoppas på en bättre September månad, bara be till sina ”aktie-gudar” ? ?