Aktiesummering, September 2019

Fortsatt läsning av detta inlägg sker på egen ekonomisk RISK! ? 

V36: Helt OK! ?  V37: .. och det vart segt..! men städat om i portföljen… V38: En vecka att minnas!! ☺️ och om man tajmat in så hade det säkert vart en 1000kr till, men helt klart nöjd med den veckas säljvinst. V39: Ojojoj! eller det var mer ohoj på förra veckans V38! men kul att det skedde ”fyrsiffrigt” även denna vecka! ?. V40: Se vad man lyckas pressa fram under sista börsdagen för månaden.. och det blev! …. succé!!! ??    

”Den som leker, får leken tåla”  

Säljvinst, September

Vecka 36636 SEK
Vecka 37275 SEK
Vecka 382025 SEK
Vecka 391352 SEK
Vecka 40 (1dag)382 SEK

Totala säljvinsten för September: 4670SEK, eller utav 21 svenska börsvardagar så cirka 222SEK/Aktievardag. 

Aktier jag handlat, September

NEL (NEL) : Sålde ”ut mig” lite för tidigt på denna, sålde större delen på 7NOK och den gick uppåt 8NOK, så tappade en och annan NOK, men annars nu återköp på framtidsaktien, så som jag ser på det.. ?

Smart Energy (SMAR) : … Jao! Kanske, kanske! ☺️ och det klassiska, hög risk, hög risk, men aktien har vart mig god! under september månad ?

ÅAC Microtec (AAC) :  Haft bra med ordrar, dock haft sämre med att hitta tekniker.. vi får hoppas att de som beställt får sina ordrar i tid! och att ingen av dom gör nå avbeställningar så att säga. Annars en.. bra ”guldgruva” för den kommande troliga rymd-industrin…. ?

Advanced Micro Devices Inc (AMD) : Trumpen har åter trumpet på och tror den har på verkar, även denna aktie då större delen av tillverkningarna sker som där i Asien och Kina är säkerligen en stor del av… hur som helst så känns AMD ännu som en stark aktie för 2019! Om sugen på köpa så är nog 30USD bra nivå (eller givetvis lägre) och hoppas på närmare 40USD innan året är slut ?? Men!! jag har ju haft fel förut! så på egen risk! ? 

Snap INC (SNAP) :  Så hur många av dina vänner använder SNAPP!? .. ja just det! ? Denna bör i nästa Q-rapport hoppa till, men annars ha en bra 2020. Dess värde är kring 14-15USD/st men bör lätt hamna där… priset på säg… konkurrenter som Twitter befinner sig i, men åtminstone kring 20-25USD/st är min förhoppning inom kort!.. eller inte! ?☺️

SSAB (SSAB) : Har mer och mer köpt in på denna, samt ser den mer som långspar… den har värde 22-25SEK och den bör väl ha ett ”BÖR” värde kring 30-35SEK… så den som lever får se!! ?☺️

Proligt Diagnostics (PRLD MTF): Kom en liten nyhet om att söka om fler patent, som gjorde att aktien hoppade till lite under September månad! Spännande och hoppas hoppas de får en bra fungerande medicin! För det medicin de försöker få fram, är bra! ☺️

SolTech Energy Sweden (SOLT) : Denna bör vara en ”sol-klar” investering!!!… den som lever får se! ??

Fingerprint (Fing_B) : .. blankarna sägs va tillbaks på aktien.. gäller att styra rätt i stormarna! ?☺️

Starbreeze B (STARB) :  … svårt med kommande ”online-tjänster”, bara Apple har en tjänst som kostar 50kr/månaden och då har man en spelbibliotek på minst 100spel och fler för varje ny månad… så man får se!…man får se…hur det går för dessa ”old-school” speltillverkare!… alternativ är att de börjar göra spel till dessa ”Spel-streaming” tjänster och STARB har på det sättet en bra spelbibliotek på det!… eller? ?

Precisionsmetall Group (PREMET) : Denna aktie är något som ”KK” känns det som, dock i liv vad jag förstår, men men… Bibeln prata ju om nå återuppståndelse dagen!! så vem vet! ?

Zenergy (ZenZip) :  …. de har vart tysta en längre tid nu… ? och… jag vet inte!? ?☺️

Nexstim (NXTMS): Vart rätt så tyst under September månad…..? ?☺️

Swedbank A (SWEDEA) : …  

Hennes & Mauritz B (HM B) : …
Auriant Mining (AUR) : …
ICA-gruppen (ICA)  : …
Avanza ZERO (#FOND)  : …
Anoto Group (ANOT) : …
Avanza Bank Holdings (AZA) : …
AstraZeneca (AZN) : …
Twitter (TWTR) : …
SpectraCure (SPEC) : …
Boliden (BOL): 
Gaming Corps (GCOR) : .Mer pausat med aktie..
Delta Minerals B (DEMI-B) : En aktie i dvala.

Sammanfattning

September månad.. nå alla vill vi ha mer!! men är väldigt nöjd med månaden! ☺️ hoppas på fler sådana! ?

Hoppas man lyckas hålla ”Rikt-linjen” uppåt! som kan ses på bilden ovan för 2019!!! ? … men mönstret från ifjol var att min portföl, börja falla kraftigt under oktober månad och sedan under November, pang! neråt!!… så får se om jag lyckas hindra det mönstret från 2018 ?? Alternativ att man har större delen av kapitalet löst!!.. får se!!! ?

Annars lycka till med era korta & eller långa besparingar i Era portföljer ☺️