Aktiesummering, Oktober 2019

Fortsatt läsning av detta inlägg sker på egen ekonomisk RISK! ? 

V40: månaden börja på en tisdag och..Helt OK! vecka! ? NEL och SEGR levererade säljvinsterna kan man säga ?  V41: Slutet av veckan kom bra besked från STARB som gjorde att säljvinster hämtades hem ☺️  V42: Blandade klassiker av aktier jag traidar med gav en bra säljvinst vecka ? V43: Ojojojojaaahhh!!! .. ?. V44: .. annars OK förutom att 1 november är i slutet av veckan, som även var en halvdag, tekniken krånglade hos NASDAQ vad jag förstod… närmare 2h av handel kortare från en annars vanlig halvdag (pga Allhelgonadagen) av börs!!!….? jaja… tid till annat då! ??    

”Den som leker, får leken tåla”  

Säljvinst, Oktober

Vecka 40 (4dag)1228 SEK
Vecka 41996 SEK
Vecka 421608 SEK
Vecka 43688 SEK
Vecka 44 (4dag)1112 SEK

Totala säljvinsten för September: 5632 SEK (SEP: 4670SEK), eller utav 23 svenska börsvardagar så cirka 244SEK/Aktievardag (SEP: 222SEK). 

Försöker med parentesen visa hur det var månaden innan, så förbättrade säljvinsten med 1000kr mer ☺️ dock!! ? kan bli svårt att lyckas med samma inför November månad! ?

Portfölj värdet steg ”bara” 7,01% (SEP: 13,28%) och förra månaden steg det nästan med de dubbla ??

Aktier jag handlat, Oktober

Snap INC (SNAP) :  Så hur många av dina vänner använder SNAPP!? .. ja just det! ? SNAPP bör ha ett bra 2020 är min gissning!!! ?? Även deras senaste månadens app uppdateringar har gjort den med ”snäppig” av sig (snabbare). Jepp tror de är ett växande företag, trots att det kommit en ”nykomling”, vis namn TikTok -app, nå man får ju se, man har ju haft fel så många gånger redan i sitt liv om hur framtiden skall se ut! ? ☺️

Smart Energy (SMAR) : …lite berg och dalbana, hoppat från 0,130-0,155 större delen av månaden och sen mot slutet snubblat neråt 0,120SEK… dotterbolag eller så skall avvecklas (konkurs eller nå sådant) men annars moderbolaget SMAR vad jag förstår ”går som tåget”, dock! ännu i bevakningslistan… men ”jag tror” det blir bra ? hög risk!! ?

Advanced Micro Devices Inc (AMD) : Ångest att man sålde för tidigt.. typ vid 31USD och slutet av månaden kring 34USD/st… de bör ha en bra kommande 2020 om inte INTEL kommer med nå nytt!! så att säga ? 

NEL (NEL) : .. har lite börjat bromsa in på hydro-teknik… dock tror fortfarande bra! men just nu är tillverkningen av väte så att säga nästan lika dyrt som ”olja” för fordon och fördelen bensin/disel är att den finns överallt!… hydro stationer är dyra att starta upp och få användare sett till ”bilar”….. men!! detta är ett bra svar till de större fordon!! tror jag ? Men fortsätter försöka sänka GAV på mina köp & sälj på denna.

SolTech Energy Sweden (SOLT) : De får fler och fler solparker och även en stor kund som Vattenfall gör sina solpanels köp nu via dom. SOLT bör ha en lysande 2020! ??

ÅAC Microtec (AAC) :  Denna börjar nog tuffa som tåget framåt och specielt för 2020!! så som ordrar och annat vart under hösten!! så skall försöka köpa mig in i denna mer under November månad! ?

SSAB (SSAB) : Lite mindre traiding här, men med mycket löst kapital bör den väl vara… stabilt företag… eller?… nå lite paus här för min del i alla fall… ?☺️

Fingerprint (Fing_B) : .. allt i PM väg, så bör företaget vara tillbaks på plats nummer 1 i världen på det dom gör!! fortsättningen följer ?☺️

Proligt Diagnostics (PRLD MTF): Slutet av oktober har denna åkt lite rakt upp!!! så enda ångest är och det klassiska… ”sålde ut mig för tidigt” !!! ? Se om man handlar sig in i denna igen, annars en mycket viktig produkt inom medicin om de får den att fungera ?? och sedan kommersiellt !! ☺️

SWEDOL (SWOL-B) : Tips från en bekant att… kan vara bra att hoppa in, dock har de växtvärk just nu som gör Q3 och kanske Q4 rapport lite ”missvisande” så man får se om siffrorna hinner städas upp till Q4 rapporten. Historiskt när man ser hur året varit, så ser det väl lovande ut, så köpt in mig på denna ?

Starbreeze B (STARB) :  …Uppgång i slutet av Oktober!! mer positivt än månaden innan i alla fall sett till nyheter och annat smått och gått ? kanske de äntligen grävt sig uppåt från gropen!? ☺️

Nexstim (NXTMS): Fler och fler köp av deras maskiner, bör ju vara positivt för företaget !!? och slutet av månaden.. är det nå typ av NE de är på, men håller sig stark, så som jag gissar mig! och ja!! högrisk på denna ? … som med allt annat i livet ?☺️

Precisionsmetall Group (PREMET) : Denna aktie är utanför marknaden, fick en NE erbjudande och slog till !!! ”ALL-IN” !!! Eller köpte det jag fick köpa och tror heller inte jag vågat satsa mer än det jag gjorde på NE-erbjudandet!… nu hålla fingrarna i kors! ?

Zenergy (ZenZip) :  …. kanske på väg uppåt igen!! ?☺️

Swedbank A (SWEDEA) : …  

Hennes & Mauritz B (HM B) : …
Auriant Mining (AUR) : …
ICA-gruppen (ICA)  : …
Avanza ZERO (#FOND)  : …
Anoto Group (ANOT) : …
Avanza Bank Holdings (AZA) : …
AstraZeneca (AZN) : …
Twitter (TWTR) : …
SpectraCure (SPEC) : …
Boliden (BOL): 
Gaming Corps (GCOR) : .
Delta Minerals B (DEMI-B) : En aktie i dvala.

Sammanfattning

Oktober månad.. alla vill vi ha mer!! men riktigt nöjd med månaden! ☺️ Tröst tänker alltid mot denna graf nedanför än vad det översta bilden visar, hoppas trenden håller ??

Annars lycka till med era korta & eller långa besparingar i Era portföljer ☺️