Aktiesummering, Augusti 2018

Fortsatt läsning av detta inlägg sker på egen ekonomisk RISK! Augustimånad börja med…. fortsatt SIRAP men som sluta med.. får se.
V31 : Augusti börja på en onsdag och..fredagen gav väl en bättre säljvinst ? V32 … nå (VCON) -aktien kanske börjar nå ”normala” värden igen, annars under minimala nivåer på säljvinst, men bättre än inget. V33 : (DELTA) -aktien sköt fram igen med sitt NE. (SERT) -aktien har haft ett tufft halvår men med trolig blommande slutår enligt VD´n själv. Annars lågt säljvinst för veckan..  V34 : Länge sen man hade så seg vecka av säljvinst… ? V35 : En vecka av säljvinst över mitt miniminivå, så kanske att det börjar vända sett till aktiemarknaden, återstår att se nästa vecka som även är ny månad ?

Säljvinster, Augusti 2018

Vecka 31 (3 dag) 397 SEK
Vecka 32 435 SEK
Vecka 33 310 SEK
Vecka 34 278 SEK
Vecka 35 727 SEK

Totala säljvinsten för Augusti: 2147 kr eller utav 23 svenska börsvardagar, så cirka 93kr/Aktievardag.  ?

Sett till Augusti månadens bilddiagram så åtminstone 165kr jämför till månaden innan. Men ”jag tror” det bör bli en bättre September månad…och utan säljvinsten på 2147kr, så hade dom 165kr vart minus….. ja ni förstår säkert.

Aktier jag handlat, Augusti 2018

Snap INC (SNAP) : Har faktiskt ett större innehav i detta sett till min ekonomi, så stort! ? Men förhoppningen efter flera mer negativa PM på senaste tid att de tvättat bort det mesta av ”dåliga nyheter” så de bör börja växa snart i värde, är magkänslan ?
(Större innehav som visar – 12%)

ÅAC Microtec (AAC) : Väntar bara på nästa bra PM ?? denna känns lite som ”fingerprint” i dess glansdagar när den åkte uppåt en längre tid och hoppas denna då är i startgroparna på det ?
(Större innehav som visar rött, -4% ( Aug -5%)

Gaming Corps (GCOR) : Trots ny VS så är det lite bökigt, men nu är hösten och vintern som är lite spelföretagens ”sommar”, så kanske att företaget lyfter upp lite med nyare högre normala värden ?

Smart Energy (SMAR) :  Oljepriset håller på att stiga kanske uppåt 80USD fatet igen, så det bra för företag som säljer bränsle. Annars så bör denna aktie gå upp över 0,30SEK är min förhoppning.

Proligt Diagnostics (PRLD MTF) : En aktie jag visserligen daytraidat, men även en bra teknik när det väl förhoppningsvis kommer igång.
( större innehav på -10%)

Precisionsmetall Group (PREMET) : Väntar helt enkelt på sammanslagningen sen mitten av mars tror jag det var det började med NE alltså BTA på denna aktie..  ?

Precisionsmetall Group BTA (PREMET_BTA) : Se ovan ? Annars köpte mer utav denna, för det känns verkligen som ”REA” på priset vad jag tror den är värd. Nå… en aktie kan alltid gå åt två håll… antingen uppåt eller neråt ?
(Större innehav som visar rött, ca -33% (Aug -3)

SolTech Energy Sweden (SOLT) : Köpen ?
(Större innehav som visar rött -0,5% (Juli ca -5%)

Zenergy (ZenZip) : Sålde 90% av stamaktien och köpte sedan BTA med samma antal i innehav och ”vinsten” blev 500kr på det…☺ och till slutet av månaden så har Zenergy BTA gått ihop med stamaktien, så för min del nöjd med övergången ?
(Litet innehav -15% som visar rött,  (Aug -27%)

Delta Minerals B (DEMI-B) : V35 var aktien sett till mitt innehav betydligt bättre och vem vet, kanske aktien äntligen efter ÅR! av väntan börjar kanske komma igång ?…….. (OBS! om ni skall handla, så är Courtagen 120kr, samt en mycket högrisk-aktie)

(Större innehav som visar rött, ca -20% (Aug -45%)

Vicon Industries INC (VII) : Augusti månad börja bättre i den nya marknaden för VCON. Får se när jag skall sälja dom, kanske vänta 1-2 månader.
(Mellan stor innehav -2%, (Aug -5%))

Advanced Micro Devices Inc (AMD) : …. tåget har nog åkt….se om man skall gå in i aktien nå mer, den bör stiga ännu mer för det verkar även som att kryptomarknaden åter igen, kanske äntligen börjat stiga.

Hennes & Mauritz B (HM B) : mindre innehav på 130kr nivå. En och annan PM och rekpris på aktien som pekar neråt, så får se vad man gör.. ?

Fingerprint (Fing_B) : Nya högre lägsta normalnivåer och kanske 9kr är det? ☺ men har inget större innehav, utan mer en daytraider på denna. Dock verkar de börja stabilisera sig uppåt.

Auriant Mining (AUR) :
ICA-gruppen (ICA)  :
Starbreeze B (STARB) :
Nexstim (NXTMS) :
Avanza ZERO (#FOND)  : ….
Anoto Group (ANOT) : …
Avanza Bank Holdings (AZA) : …
AstraZeneca (AZN) : ….
Twitter (TWTR) : ..
SpectraCure (SPEC) : …..

Sammanfattning

Augusti har väl känts bättre än Juni-Juli månaderna så ”jag tror” September bör vara en good månad för portföljen, men det återstår att se ?

Ha det bra och lycka till med Era köp och sälj och spar också! ?

 

KRYPTO

NiceHash! (alt Minergate)

Lättaste sättet att gräva, detta ifall ni vill pröva tjäna in ”El-räkningen” medan ni gör viss enklare arbete med datorn? ☺

LÄNK: NiceHash (windows)
LÄNK: Minergate (windows & mac)

Augusti kryptovärd ca 210MUSD

Totala kryptovärdet hoppar med ca +- 75MUSD (Miljarder USD) hoppas kryptohösten september blir uppstigande och mer stabilt värde uppåt också ☺

Kryptovaluta som grävs

 • Electroneum (ETN) = Förvaltas tills den mognar till ?☺
 • BitCoin (BTC) =
 • LiteCoin (LTC) = .
 • Stellar (XLM) =
 • LUXcoin (LUX) = ….
 • Denarius (DNR) = …..
 • Graft (GRFT) = Detta är vad som grävs konstant. ?
 • Monero (XMR) = …..
 • From Network (FLM) = …..
 • TurtleCoin (TRTL) =
 • Ravencoin (RVN) = ….
 • Verge (XVG) =  ?
 • Bytecoin (BCN) = …….
 • Bulwark (BMK) = ……

Världsnyheter kring kryptot är att fler och fler nyheter hörs från ”gamla marknaden”, att om jag förstått fler certifikat på krypto så det kan handlas på den vanliga börsen också, så det bra ??

Jaja återstår att se om ”Januari siandet” slår in med kryptot nu till hösten vintern ?☺️