Aktiesummering, Juli 2020

Fortsatt läsning av detta inlägg sker på egen ekonomisk RISK! ? ?

V27:  Om jag hade vetat.. om jag hade vetat… hade jag vart… 3-4000kr ”rikare” !!… men.. ungefär som med EuroJackpot.. om man vetat siffrorna så hade det vart alldeles för lätt!!.. ? Annars nöjd med veckan ? V28: Nådde nästa mitt ”minimi” som bör ligga på 1000kr ?.. ?  V29: Jahh …bättre än inget! ? V30: Vecka hade kunnat falla bättre, säkerligen 1-2000kr till men!! det är vad det är! ? dock givetvis nöjd! ☺️ V31: Sista veckan var kämpig, med låga säljvinster, men det kom lite ”skvätt” av säljvinster och som ni vet med många bäckar små… så blev det en liten, liten, slant i alla fall !!! ☺️

Den som leker får leken tåla ?

Säljvinst, Juli

Vecka 27661 SEK
Vecka 28801 SEK
Vecka 29571 SEK
Vecka 30779 SEK
Vecka 31258 SEK
TOTALT: Juli3070 SEK
Säljvinst Juli 2020 via ISK-konto

Juli gav +3070kr (+3651SEK Juni) i säljvinst & portföljvärdet ökade under Juli med 9,21% ? (-2,00% Juni ?) väldigt vacker uppgång för Juli ?. Missade även… oj… 3st raketer men! är nöjd med både säljvinsten och portföljvärdets uppgångar för månaden i sin helhet ?

Samt en unik månad med FEM hela veckor av börsdagar!!.. och då blir det ungefär 122kr/börsdag i säljvinst ??

Aktier jag handlat, Juli

SolTech Energy Sweden (SOLT) : Tycker aktien borde ha bättre värde än Juli månadens ca 16-17kr…. eller är det, de nya normala? ?

LightAir (LAIR) : … Julimånadens raket jag försökta åka med, men hann inte till terminalen… ? (Luftrenare: https://sv.wikipedia.org/wiki/Luftrenare )

ÅAC Microtec (AAC) :  .. Väntar att det skall smälla uppåt, hela Juli månad…? men icke! ? .. kanske augusti !!? ?

Petrotal Corp (TAL) : ..Till och från att jag äger denna ☺️

Fingerprint (Fing_B) : .. de börjar som bli SOM! stora igen… känns det som!!.. ☺️

NEL (NEL) : ..Jaja… nå lite mjölkpengar fick man här också, annars väldigt lovande och eller annars bra teknik för tunga fordon som behöver bränsle ?

Nexstim (NXTMS): .. komigen!!! komigen!!!! …? ?

Norwegian Air Shuttle (NAS) : …Till och från och de bör ju stiga efter ”CoVid19”.

SAS Air Shuttle (SAS) : …Samma här som för NAS…

Snap INC (SNAP) :  …Vilka SNÄPPAR inte??!… ??

Advanced Micro Devices Inc (AMD) : .. Början av månaden 500kr/st, slutet av månaden 700kr/St…. inte alltid bra att snåla… ”ASDF” … ?

Zenergy (ZenZip) :  .. Kommer troligen få en bra höst!! ??

Starbreeze B (STARB) :  ……Lite in igen på denna…deras populäraste spel håller på att skapas i ny version! ?.. 

SSAB (SSAB) : …PAUSAD…..

Swedbank A (SWEDEA) : …PAUSAD…..  

Hennes & Mauritz B (HM B) : …
Auriant Mining (AUR) : …
ICA-gruppen (ICA)  : …
Avanza ZERO (#FOND)  : …
Anoto Group (ANOT) : …
Avanza Bank Holdings (AZA) : …
AstraZeneca (AZN) : …
SWEDOL (SWOL-B) : ……PAUSAD…..
Twitter (TWTR) : …
SpectraCure (SPEC) : …
Boliden (BOL): 
Gaming Corps (GCOR) : .
Delta Minerals B (DEMI-B) : En aktie i dvala.
Proligt Diagnostics (PRLD MTF): .. …PAUSAD…..
Precisionsmetall Group (PREMET) : HAR INNEHAV…..he!… fortsätter att blunda och hoppas på det bästa! ??
Smart Energy (SMAR) : .. ”pausad”…. ?

Sammanfattning, Juli

Det var som ++ för månaden.. att säljvinsten och portföljen steg med ungefär samma summa! så det blev SOM! 6000kr uppåt för juli, sett till juni månad! Det får gärna komma fler sådana månader!! klagar inte! ☺️

.. SIAR ??

Världen får stryk av en liten liten ”CoVid19” som finns överallt, till och med har den lyckats ”smittat” ekonomin!! Vad Envar som aktiehandlare bör göra är att hela tiden.. som i schack… tänka steget före innan börsen öppnar! vad man skall köpa ? för alla ”olyckor” så är det något som tjänar på det.. ”livets hårda skola” …

Det jag befarar mest är arbetslösheten för varje land i ”västvärlden”, där den stora tickande bomben är USA. Visserligen har Sverige 9 till 10% arbetslöshet, men USA har vart uppåt 16% som värst har jag för mig och nu neråt 11% och.. PANG!!. ?

Sverige har den fördelen med samhällssyd på olika sätt för folk, någon till ”klarar vi av”.. sett sedan till USA, så har de visserligen fått ”CoVid19” stöd från staten, men den summa pengar är slut nu och… när folk inte klarar av att betala hyran och eller maten… nå hoppas jag har fel i detta!!.. men ser en stor fara från USA sett till ekonomin världen över som blir som en dominoeffekt till övriga länders ekonomi.

Förutom ”Dommendags profetian” i ovan stycket så!….. Tvätta händerna, njut av sommaren och hoppas ni får en bra augusti ☺️