Aktiesumering, Februari 2019

Fortsatt läsning av detta inlägg sker på egen ekonomisk RISK! ? 

V5 : erbjöd ett stycke av februari börsdag, med en liten slant plus! ? V6: Annars en hälsosam vecka, dock om man väntat in med alla alla sälj till slutet av veckan hade säljvinsten vart högre..?☺️ V7 Ungefär liknande som förra veckan, alltid svårt att sia! ☺️  V8 :Hade kunnat få 2-3ggr mer..men helt klart nöjd med veckan ? V9: Jahh… sett till tidigare veckor så en helt ”OK” säljförlust, på gott och ont. ☺️

”Den som leker, får leken tåla”  ??

Säljvinst, Februari

Vecka 5 (1dagar)85 SEK
Vecka 6866 SEK
Vecka 7286 SEK
Vecka 8529 SEK
Vecka 9 (4 dagar)(59 kr)

Totala säljvinsten för Februari: 1716 kr, eller utav 20 svenska börsvardagar så cirka 85 kr/Aktievardag ..känns bra ☺️ ?

Minus 3552kr kan ses på bilden ovan, men siffran hade kunnat va 1716kr kr mer minus! ? så alltid tänka positivt i alla nedgångar, men helt klart nöjd med månaden. ?

Aktier jag handlat, Februari

Starbreeze B (STARB) :  De seglar motvind! ? Tröst är väl att flertalet av andra spelbolag har det också tuft.
(Litet innehav som visar  -17% (Dec -1%)

Precisionsmetall Group (PREMET) : Bara vänta.. 2019 bör ju bli bättre nu när alla ”fakturor” är betalda från åren innan ☺️ dock en högrisk aktie.. allt kan hända! ?
(Större innehav med -37%)

Snap INC (SNAP) :  Daytraidat så att säga med SNAP, men bör vara stark sett till andra sociala apparna… eller?! ?
(litet innehav som visar +12% (Dec -1%)

ÅAC Microtec (AAC) :  Det jobbar med fler ordrar, så man får se om en raket snart synas i fjärran horisont! ??
(Medel innehav som visar -10% (Dec -3%)

Smart Energy (SMAR) : Känns väl helt OK, enligt olika PM så känns det positivt, så man får se ?☺️
( Litet innehav på +3% (Dec-2%)

Advanced Micro Devices Inc (AMD) : De har en bra monster GPU som kanske får NVIDIA att darra i vissa grafiska prestanda mätningar, så ”tror” på AMD. ?

Proligt Diagnostics (PRLD MTF): De har tuft med sin FAS-test, så man får se, högrisk aktie helt klart.
( Medel innehav på -3% (Dec -2%)

SolTech Energy Sweden (SOLT) : Långsiktig aktie helt klart, så man får se!. ?
(Litet innehav som visar +6% (Dec -0.1%)

Zenergy (ZenZip) :  Byggbranchen har de tuft, liksom Zenergy, så man får se! en högrisk helt klart, eller.. så som jag ser det.
(Litet innehav -13 % (Dec-41%)

Vicon Industries INC (VII) : Tråkiga nyheter för aktieägarna är att..det kommer att fasa ut aktien men fortsätta som det företag dom är idag. Företaget kommer bli som helt PRIVAT och för egendel en ”bra förlust” på denna aktie, men!! den har genom åren även givit mig vingar!! så kanske i slutändan +-0 på denna affär. ? Tack och lycka till! ?

Fingerprint (Fing_B) : Ny nivå 30kr!!? men en spännande kanske ny 20kr nivå, får se vad tomten komme iår 2019 till Fingerprint. ?

Gaming Corps (GCOR) : .. väntar som själv på nå spel de skall visa i skarpt läge, men känns bara som mest förhandlingar, dock nu en längre tid som ”inget har sagts”, så vem vet.. snart kanske de publicerar nya enklare spel ?! OBS!!! många spelföretag har haft det tufft senaste 6månader eller så…

Delta Minerals B (DEMI-B) : En aktie i dvala och väntar och hoppas att affärsliven får komma igång. (2 år av vätan…)

Hennes & Mauritz B (HM B) : …
Auriant Mining (AUR) : …
ICA-gruppen (ICA)  : …
Nexstim (NXTMS): …
Avanza ZERO (#FOND)  : …
Anoto Group (ANOT) : …
Avanza Bank Holdings (AZA) : …
AstraZeneca (AZN) : …
Twitter (TWTR) : …
SpectraCure (SPEC) : …

Sammanfattning

Februari… fortfarande bättre än de tre sista månaderna av förra året!! Så 2019 har börjat sett till det, bra på allra flesta sätt! ?

Kommande Mars månad, får se, får se!! ? är i alla fall nöjd att man inte behöver sälja i förlust (som de tre sista månaderna av 2018), detta tvungen för att ha intäkter att leva med det vardagliga.. allt detta känns bättre när man återgått till arbete, dock!!! ett väldigt lärorikt år 2018 ?

p.s
På sätt och om du inte alls äger aktier/fonder och eller annat… ypperligt!!! tillfälle att nu hoppa in, dock kan det ännu falla närmaste 1 månad. Men när det väl börjar gå uppåt så ”tror jag”, att det kommer gå snabbt upp! ?☺️