Aktiesummering, December 2019

Fortsatt läsning av detta inlägg sker på egen ekonomisk RISK! ? 

V49: Vart något försiktig, dock 300kr säljvinst för veckan, hade väl i stunder kunnat ”få”.. 400kr till för veckan…men, alla vill vi ju ha mer!.. och så föll det något.. jaja nästa vecka!! ?  V50: Riktigt segt, hela veckan igenom! eller helt enkelt hade fel aktier för att göra bra säljvinster!! ? V51: ”om man prickat rätt” så kanske ännu ökat veckans säljvinst med det dubbla, men som vanligt alltid svårt att sia framtiden ??. V52: en svår känslosam vecka!! ? endast 2.5 dagar av aktiemarknads veckan är öppet!! ? Lyckades väl krama fram en och annan krona! ? V01: Sista svenska börsdagen av 2019 fanns i första dagen på veckan för 2020!!? ? dock 0kr, samma var för tisdagen då USA börsen hade halv-dag, men 0kr där också… kände mig som en nolla dom dagarna!! ?

”Den som leker, får leken tåla”  

Säljvinst, December

Vecka 49334 SEK
Vecka 5078 SEK
Vecka 51464 SEK
Vecka 52 (2.5dag)241 SEK
Vecka 1 (1dag)0 SEK

Totala säljvinsten för December: 1117 SEK (NOV: 3852SEK), eller utav 18,5 svenska börsvardagar så cirka 60 SEK/Aktievardag (NOV: 183SEK). Så 2735SEK mindre i säljvinst sett till November månad! men får vara nöjd med tusenlappen också! hela månaden har vart riktigt, riktigt segt! med den portfölj av aktier jag har.

Portfölj värdet steg +2.70% (NOV: -2,36%) och sett till November månad så återhämtat mig något med portföljvärdet under December! ?

Aktier jag handlat, December

Snap INC (SNAP) :  … till och från och… ”jag borde ha sparat”, förlora en och annan extra 100kr i säljvinst om jag prickat rätt!!… jaja återköpt på denna aktie första 2020 börsdagarna.. eller så ☺️

Smart Energy (SMAR) : .. Denna är lite… som att hålla något farligt och ALLT kan hända!! Jo jag vet! bra analys, eller hur! ? Ifall ni skall våga köpa in Er på den så bör det vara bra pris på 0,10SEK.. och givetvis lägre desto bättre! ? sedan om!… OM! det kommer bra så bör den lätt stiga till 0,20 och dess ”bör”, bör vara på 0,30-0,40SEK! … men som med allt annat… svårt att sia om hur framtiden blir, de har ett tuff start på det nya året 2020.

SolTech Energy Sweden (SOLT) : Ser ljust ut, ser ljust ut!! Dess bör värde borde ligga MINST!!! på 20-25SEK.. men som med allt annat.. svårt att sia! ?

Nexstim (NXTMS): Säljer enstaka väldigt dyra maskiner här och där = bra! Så jag tror de börjat vända för företaget ?

ÅAC Microtec (AAC) :  Skall bli intressanta kommande rapporter om AAC som det nu heter.. så försöker köpa mig tillbaks in på den ?

Fingerprint (Fing_B) : ..börjat åter få ett bättre och stabilare rykte, är känslan! ?

Precisionsmetall Group (PREMET) : he… fortsätter att blunda och hoppas på det bästa! ??

Zenergy (ZenZip) :  …Byggbranchen har det åter … kanske tufft med tanke på att bostadspriserna är väldigt högt så vissa tror på ett fall på priserna och om det sker, så vet inte hur lockade modulhus är!.. dock fortfarande många som vill ha snabba lösningar av bostäder och där verkar då företaget vara nummer 1, men men man får se ?☺️

Advanced Micro Devices Inc (AMD) : ”Jag borde ha sparat mina….”…. jaja… det sägs att det säljs mer CPU av AMD nu än INTEL på PC-byggen.. sen om det är hur sant vet jag inte… men bra tecken på att AMD kommer få ett bra år medan, INTEL-cpu kommer troligen få mindre bra start på det nya 2020 ? dock bara vad jag tror! ? 

Starbreeze B (STARB) :  …… köpte in mig i sista dagarna på året 2019… bara för att symboliskt få äga STARB… så kanske köper in mig igen… de har vad jag tror nya spel och deras AAA titlar med ny version.. hoppas hoppas!! ☺️

Proligt Diagnostics (PRLD MTF): … försöka komma in igen.. men frågan är vart kommer den nu att falla som lägst! ? ☺️

NEL (NEL) : .. Teknik som BÖR! vara alternativet för Bensin&Disel !!! ?

Swedbank A (SWEDEA) : ……pausad….. ?  

SSAB (SSAB) : Pausasd….☺️

SWEDOL (SWOL-B) : … pausad…..

Hennes & Mauritz B (HM B) : …
Auriant Mining (AUR) : …
ICA-gruppen (ICA)  : …
Avanza ZERO (#FOND)  : …
Anoto Group (ANOT) : …
Avanza Bank Holdings (AZA) : …
AstraZeneca (AZN) : …
Twitter (TWTR) : …
SpectraCure (SPEC) : …
Boliden (BOL): 
Gaming Corps (GCOR) : .
Delta Minerals B (DEMI-B) : En aktie i dvala.

Sammanfattning

AVANZA har sammanfattat året för mig och utan att redovisa portföljvärdet och annat lågt jag har i siffror! så visar jag istället bara dom höga siffrorna!! ?☺️

Mina bästa aktier för 2019 i säljvinst var..

2019 vart helt klart ett bra år med +42%, det svåra är att få liknande procent för 2020, målet för mig blir, att försöka hålla mig på det positiva sidan av 0% ?

Annars gott nytt 2020 och som alltid.. hälsan!! är viktigast oavsett hur börsen går! ?